مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

آیا امکان داره پرونده به درخواست خودمون از دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی برگرده؟ قاضی بدوی بدون مطالعه رای صادر کرده و حالا ممکنه تجدید نظر تایید کنه. میشه از قاضی تجدید نظر بخواهیم که پرونده رو مجدد برگردونه به دادگاه بدوی؟چه راهی داره؟ ممنون

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر مگ مواردی که نقض تحقیقات وجود داشته باشد و برخی شرایط دیگر-قاضی تجدید نظر می‌تواند رای را نقض و یا حتی تایید نماید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام صرفا در صورت صلاحدید دادگاه تجدیدنظر به شعبه بدوی برای انجام تحقیقات بدون امکان صدور رای مجدد از سوی شعبه بدوی،امکان ارسال وجود دارد و النهایه دادگاه تجدیدنظر صادر کننده رای است