مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با مرخصی زایمان

سلام. من کارمند یک شرکت خصوصی هستم و به دلیل بارداری و شرایط پیش آمده بواسطه کرونا در اسفند فقط یک هفته رفتم و دیگه سرکار نرفتم. از اونجایی که خانم های باردار رو جز گروههای پرخطر اعلام کردن. از خونه کارهام رو انجام دادم. تو فروردین مدیرم گفت که مدیر عامل با دورکاری مخالفت کردن و تمام غیبت های من مرخصی بدون حقوق رد شده.
اسفند هم فقط تو لیست بیمه 18 روز کاری رو رد کردن.
حالا فعلا نمیدونم تا کی نمیخوام برم و شاید این شرایط تا خرداد طول بکشه.
من تا 15 شهریور قرارداد دارم.
خواستم بدونم از مرخصی زایمان حتی اگه نتونم اصلا برم‌ (اواخر مرداد وقت زایمانم هست) میتونم استفاده کنم.تا اسفند 98 حدود 4 سال سابقه بیمه دارم.
شرکت فقط نامه پزشکم رو گرفت که غیبت رد نکنه و مرخصی بدون حقوق بزنه برام.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوال در تخصص وکیل نمی باشد .