مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه

با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان
میخواستم بدونم آیا زنی که رابطه نامشروعش دردادگاه کیفری ثابت و محکوم شده میتواند درخواست طلاق یک طرفه باعنوان عسروحرج دردادگاه خانواده کند یا خیر.
درصورتی که نه تنها به این زن ذره ای عسروحرجی وارد نشده بلکه برعکس به خاطرخیانتش به شوهرش عسروحرج وارد شده وزندگی روبرایش سخت کرده .
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
موارد شمول عسر و حرج اگر شامل ایشان شود بله میتواند.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید بررسی شود که در استناد به عسر و حرج به چه مواردی اشاره شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست طلاق وجود خواهد داشت
ولی زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام زوجه نمی‌تواند باید عسروحرج را اثبات نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال ایشان باید دلایل خود را مبنی بر عسر و حرج در دادگاه ارائه دهد شما نیز در مقام دفاع به مورد فوق استناد کنید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت شما خیانت همسر از موارد عسر و حرج تلقی نمیگردد
پس جواب منفی است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام باید توجه نمود یه چه دلایلی از بابت عسر و حرج اقدام نموده است