مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم معتاد هست آیا دادگاه فرزندان را به من میدهد ؟

سلام خسته نباشید .من 20 سالمه تو سن 16سالگی با پسرداییم ازدواج کردم . شوهرم معتاد هست و چهار سال زندگیم خیلی سخت گذشته دوتا بچه دارم شوهرم بهمون اصلا نمیرسه خرجمون را نمیدهد و کلا توی خانه خواب هست همش باهام جروبحث میکنه سیاست میکنه بچه هام گریه میکنن از گرسنگی ولی اصلا عین خیالش نیست . توی خونه مادر شوهرم هستم هر روز باهام دعوا میکنن شوهرم طرف اونا را میگیره بهم توهین میکنه ب خانوادم توهین میکنه میخواهم طلاق بگیرم و دوتا بچمو خودم ببرم چون اصلا نمیتونه نگهشون داره .وسایل خونم را میخوام خودم ببرم چون کلا خودم گرفتم .آیا دادگاه این حق را ب من میدهد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام گرچه سوال شما نیاز به بررسی بیشتر دارد اما امکانش برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای صدور ‌حکم طلاق شما باید اعتیاد زوج و عسر و حرج خود را اثبات نمایید
شما باید شکوائیه ترک انفاق مطرح نمایید
شما باید دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل مطرح نمایید
و ..