مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه با استناد به عکس شکایت رو قبول میکنه؟

سلام حدودا٣روزپیش باهمسرم درگیرشدم ب قصد کشت منوکتک زد،باشلنگ وبندکفش خفه ام کردجوری ک برای چند دقیقه بی هوش شدم وقتی باصدای گریه بچه هام به هوش اومدم دوباره بند کفش رو انداخت دورگردنم. روی پای چپم چند جای کبودی شدید هست و روی گردن وشونه هام زخم وخط وخش زیاده . شرایطش روندارم فعلاشکایت کنم.خواستم بدونم میتونم باگوشی از جراحت ها عکس بگیرم وبعداشکایت کنم؟

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

حتما شکایت کنین و به پزشکی قانونی مراجعه کنین تا مدرک دستتون باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر این مواردی که شما فرمودید وجود داشته باشد بهتر است دلایل و مستندات قوی‌تری تهیه نمایید نه صرفاً چند تا عکس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله شکایت نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع را جدی بگیرید حتما شکایت کنید و به بچه ها یاد بدهید که در این مواقع با شماره 123 تماس بگیرند.
عدم شکایت شما مساوی است با تکرار این ماجرا
اگر شرایط برای شما خطرناک است می توانید به منزل والدین یا دیگر اعضای خانواده پناه ببرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً به پزشکی قانونی و یا نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه و گواهی بگیرید سپس از طریق کلانتری آن را صورتجلسه کنید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت مطرح کنید و مطالبه دیه نمایید