مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام وعرض ادب خدمت شما.
من دوسال پیش باصاحب کارم به اسم ایشون یک وام ازبانک گرفتیم و نصف پول رو من ورداشتم نصف رو ایشون وقرار شد اقساط نوبتی واریز بشه.ایشون چون صاحب حساب بود وبه نام خودشون وام گرفتن به من گفتن یک قرارداد بینمون نوشته بشه و دوعدد سفته جمعا به مبلغ100میلیون هم ازمن گرفتن بابت ضمانت که من اقساط نوبت خودم را بریزم والان چند ماه شده اقساط تموم شده وایشون گفتن که قرارداد وسفتهاگم شده من چیکارباید کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بهتر است اقرار نامه ای تنظیم گردد که به این موضوع اقرار و اذعان نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست روی قرارداد خودتان و روی کپی سفته‌ها از ایشان رسید محضری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما دادخواست استرداد لاشه سفته اقامه نمایید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید با قرارداد صلح دعاوی که البته تنظیم آن نیاز به دانش دارد موضوع شکایت آتی ایشان را منتفی نمایید