مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من یک سفته میلیونی به همسرم دادم برای مقداری پول که به من داده بود به عنوان ضمانت ولی داخل سفته قید نشده ضمانت به اسم خودش نوشتم پول رو که برگردوندم سفته رو به من نداد میخواستم بدونم میتونه اجراش بگذاردو حکم جلبم رو بگیرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بابت ضمانت بودنش از طریق شاهد‌و یا ته برگ سفته و یا چت و دست نوشته ثابت شود و موضوع ان منتفی باشد قابل مطالبه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد سفته بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
در صورتی که ادعای شما صادق و برای اثبات آن مدارکی موجود باشد سفته مورد نظر در دست همسرتان امانیست و نمیتواند نسبت به وصل آن اقدام نماید .
فواد رضائی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما ابتدا اظهارنامه برای دارنده سفته ارسال نمایید
و دادخواست استرداد سفته را مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سفته در دست دارنده دلیل بر استحقاق به مطالبه است مگر دلیلی متعارض با آن، در هر حال در صورتی که سفته واخواست شود شما احضار و در صورت عدم حضور جلب می‌شوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می تواند.شما باید مدارکی ارائه دهید که اثبات نماید سفته بابت ضمانت داده شده است.