مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با هم خانه ای

با سلام
حدود 8ماه است که خانه ای را با دختر دانشجویی کرایه کرده ایم و 4ماه تا پایان قرارداد اجاره ،زمان مانده. اما ایشان دایم دوستان خود و افراد غریبه (حتی پسر)ای که من اعتمادی به آنها ندارم به خانه مان می آورند (ضمنا متاسفانه مدرکی در دست ندارم). علیرغم تذکرات بنده، اعتنایی نکرده و حتی شدیدتر هم شده. سوالم این است که آیا اینجانب میتوانم در این مورد شکایتی تنظیم کنم ؟ زمان ترتیب اثر آن چقدر است؟ موضوع یا عنوان شکایت چه باشد و به کدام ارگان ارائه دهم؟(شورای حل اختلاف، کلانتری، دادسرا...کجا)
ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر می خواهید که قرارداد اجاره تان را فسخ کنید در ابتدا بایستی با همخانه تان در مورد فسخ قرارداد اجاره خانه به توافق برسید و در ادامه چنانچه در قرارداد در مورد تخلیه و فسخ زودتر از موعد توافق کرده باشید و مثلا مهلت یک ماهه تعیین کرده باشید باید یک ماه زودتر به موجر اطلاع بدهید و با پرداخت ضرر و زیان تخلیه کنید. ولی اگر بخواهید از همخانه تان تحت عنوانی شکایت کنید به نظر بهتر می آید به صورت مسالمت آمیز مشکلتان را حل کنید چون رسیدگی قضایی طولانی می شود. اما در هر حال برای پیگیری قضایی بهتر است در زمانی که فرد غریبه (به خصوص پسر) وارد خانه شما شده است. شما از خانه خارج شوید و در بیرون از خانه به 110 زنگ بزنید و عنوان کنید غریبه ای بدون اجازه وارد خانه ام شده است. مأمور پلیس که آمد درخواست کنید مشخصات فرد وارد شده به خانه را صورتجلسه کند. مأمور یک نسخه از صورتجلسه را به شما می دهد و شما می توانید به دادسرا مراجعه کنید و تحت عناوینی چون ایجاد مزاحمت و یا ورود به حریم خصوصی طرح شکایت کنید. البته باید به نحوی اقدام کنید که طرف مقابل تا قبل از رسیدن مأمور از خانه شما خارج نشود.