مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به کار

ضمن عرض سلام و ادب خدمت شما عزیزان که وقت خود را دراختیار ماها که غمگینانه زندگی کردن رو عادت کرده ایم میگذارید. اینجانب بمدت هفت سال بصورت کارمند خرید خدمت در مرزبانی استان کرمانشاه نقطه صفر مرزی شهرستان نوسود در پاوه به کار با ماشین سنگین و آبرسانی به پاسگاه مشغول بودم. سال 97 شکستگی در کف دست در حین ماموریت داشتم و دوبار عمل کردم، و بعد از مرخصی استعلاجی به کارم برگشتم و تا برج 4 یا 5 سال 98 با دستی ناتوان انجام وظیفه نمودم به امید آنکه بهبودی حاصل شود ولی بدلیل شکستگی در دست و عدم توانایی در کار در آن موقع و تاریخ ادامه کار برایم دشوارتر شده بود لذا درخواست استعفا دادم و فرماندهی در جواب نوشته بودند که گردش کار گرفته شود و نتیجه به حضور برسد، در جواب گردش کار نداشتن نیروی جایگزین لحاظ شده بود و در جواب بعدی خطاب به هنگ مرزی پاوه ، دایره ارزیابی نوشته بود نامبرده به کار ترغیب گردد، اینجانب چون دیگر امیدی نداشتم بیخیال استعفا شدم و تا پایان قرارداد خدمت کاری خود را انجام دادم. ولی به موقع امضا قرارداد بعدی به دلیل مشکلاتی که از بیماری کرونا برای خانواده ام و خودم پیش آمده بود نتواستم به موقع بروم و قراردادم رو امضا کنم و در مورخ 27یک 99 به ارزیابی مراجعه نمودم که مسول آنجا به بنده گفتند سهمیه ات سوخته و ارزیابی مرزبانی ناجا سهمیه شما را به استانی دیگر واگذار کرده است. چون شما استعفا داده بودی، دیگر راهی برای برگشت نداری و سهمیه ات سوخته، گفتم من که ادامه دادم و پشت استعفا رو نگرفتم من در آن زمان (برج 5سال98) استعفا دادم که داشتم عذاب میکشیدم نه 7ماه بعد، الان نمیدانم برای بازگشت به کارم با وجود نیاز مبرم استان چه راه قانونی را باید بروم، فلذا از شما دوستداران و طرفداران حق تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید، ممنون و سپاسگزارم.
باتقدیم احترام فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما بیشتر جنبه اداری دارد تا جنبه حقوقی ابتدا از ادارات مربوطه پیگیری نمایید و پاسخ های مکتوب از آنها بخواهید در صورتی که پاسخ ادارات خلاف قانون باشد از طریق دیوان عدالت اداری می توانید به تصمیمات آن اداره اعتراض نمایید.