مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی بینی در حین کار

سلام بنده در کارخانه دچار حادثه شدم بینی ام شکست ایمنی بهداشت گذارش برای بیمه حوادث کارخانه معرفی کرد .نماینده قانونی بیمه آمد تحقیق و بررسی کرد نظریه داد پنجاه درصد من مقصرم پنجاه درصد کارخانه طی گذشت یک سال مراجعه کردم میگن باید عکس بینی بنده را دکتر مورد اعتماد بیمه ببیند و تایید کند و نظر بدهد تا خسارت داده بشود من باید چی کار کنم و این که دیه ی بنده چقدر است؟ شکستگی از دو طرف مشهود است نظریه عکس این بود لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با توجه به گواهی پزشکی قانونی قاضی درصد دیه را مشخص خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کمیسیون پزشکی روانپزشک قانونی با معاینه و مطابق گواهی درصد دیه تعیین می‌شود