مشاوره حقوقی رایگان - بیماری صرع حین خدمت

سلام. بنده سال 92 اعزام به خدمت شدم سال 93 در حین پست دادن از هوش رفتم وقتی هم به هوش اومدم نمیدونستم چی شده حرف های بی ربط میزدم دوباره بیهوش میشدم افسر شب منو به بیمارستان منتقل نکرد منو خوابوندن رو تخت صبح که شد پادگان بهم مرخصی داد خونه که رسیدم کامل افتادم بردنم بیمارستان نیرو مسلح بستری شدم 15 روز استعلاجی گرفتم بعد که اومدم پادگان اصلا نمیدونستم همچین قانونی هست که معاف بشم غرامت بگیرم خود پادگان هم هیچی بهم نگفت منو میفرستادن پست نگهبانی من خدمتم تموم کردم الان چند سال گذشته من هنوز بیمارم بیماریم تشدید شده الان میتونم غرامت بگیرم و از کارافتادگی بگیرم یا نه من دقیقا باید چکار کنم با تشکر لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر میرسه اگر توسط پزشکی قانونی رابطه سببیت بین مریضی شما و اتفاقاتی که توضیح دادید پیدا شود می توان درخواست خسارت کرد. البته موضوع نیاز به بررسی های مقدماتی دارد.