مشاوره حقوقی رایگان - قارچ پوستی مقاوم به درمان در سربازی

من در دوران آموزشی قارچ پوستی عفونی مقاوم به درمان گرفتم و خوب نشدم از خدمت معاف شدم آیا میتونم مستمری بگیر بشوم یا حقوق بگیر بشوم هنوز ضایعاتی که داشتم بعد از گذشت 9 ماه خوب نشده چه کاری باید انجام بدهم آیا شامل مستمری یا بازنشستگی یا جانبازی میشم یا نه کارتم هم اومده ولی به خاطر وسعت ضایعات از کرم ها و دارو هایی که دارم استفاده می‌کنم بی تاثیر است لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد را صرفا از اداره مربوطه پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بیماری شما ربطی به خدمت شما در یگان ندارد و مشمول هیچگونه حقی نیستید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جانبازی تعلق نمی گیرد.
اگر در پادگان گرفته باشید می توانید درخواست غرامت بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام درخواست دهید و بعد به کمیسیون میرود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست نظر کمیسیون در اینجا اخذ گردد