مشاوره حقوقی رایگان - توقیف تاکسی من توسط پلیس کرج

با سلام، اسفندماه 98 من برای تعویض پلاک خودروی خود مراجعه نمودم و پلاک خودروی من از روی خودرو کنده و به انبار مرکز تحویل داده شد و در ادامه کار بدلیل تعطیلی مراکز تعویض پلاک خودروی من بدون پلاک مانده و چون خودروی من تاکسی هست و امرار معاش من از این راه هست مجبور به تردد با پلاکهای قبلی بصورت چاپی پشت شیشه های خودرو نمودم، و چون بنده از پرسنل اورژانس نیز بوده ام لذا برای کارهای فوریت و حمل خون بیمارستان باهنر کرج در این ایام کرونایی از من و خودروی من با صدور کارت تردد صورت گرفت، اما شب گذشته گشت کلانتری 39 گلشهر خودروی مرا توقیف نمود و به پارکینگ فرستاد بدون توجه به مدارک و کارت تردد و مسئولیت بنده و حتی تعطیلیه مراکز تعویض پلاک، حالا از شما راهنمایی میخواهم چه کنم در این شرایط؟ چون هم شغل و مسئولیتم در حال از دست رفتن هست هم واقعا برای مخارج روزمره مجبور به کار کردن میباشم. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از شرایط پیش آمده بسیار متاسفم هستم اما کار پلیس قانونی است و شما نمی توانید با خودرو بدون پلاک رانندگی نمایید...... طبق خبرهای موثق تا چند روز آینده مراکز تعویض پلاک بازگشایی خواهند شد