مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. بنده حدود یک سال پیش خودروی تاکسی خریداری کردم به صورت وکالت بلاعزل و بدون تاریخ که که در اون وکالت نامه فروشنده خودش رو از اختیارات ماشین عزل کرده و من وکیل شدم. الان با توجه به این که ماشین تاکسی هست و زمان بر، برای دریافت کارنامه فروشنده رفته از من شکایت کرده بابت فک پلاک و درخواست برگردوندن ماشین رو داره. من چی کار باید بکنم؟ الان رفتم تعویض پلاک کنم میگن ماشین توقیف داره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در شورایی که علیه شما مطرح شده درخواست مهلت نمایید

مرجان  كمالي مقدم

مرجان كمالي مقدم :

استان :

با توجه به مبايعه نامه و وكالت بلاعزل مطلق براي انتقال به خودتان با مراجعه به دادگاهي كه دستور توقيف خودرو را صادر كرده است با ارايه دفاعيات از دستور و احياناً اقامه دعوا رفع اثر كنيد