مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت صحنه تصادف

باسلام بنده باموتوربه ماشین زدم و ازناحیه پای راست دردداشتم وسرم شکسته بودتودرمانگاه درحالی که سرم خونریزی داشت وگیچ بودم همون لحظه صورتجلسه کلانتری رواوردن امضاکردم رضایت بی قیدوشرط ازم گرفتن که بعدمتوجه شدم بعدرفتیم بیمارستان عکس گرفتن پام شکسته بودوعمل کردن پلاتین گذاشتن مقصرصددرصدماشین شده گواهینامه هم نداره ایامیتونم رضایتم روپس بگیرم ودرخواست دیه کنم؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر.بله نسبت به صدماتی که مطلع نبودیدوبعدازرضایت متوجه شدیدمی توانیدطرح دعوی کنید.موفق باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام بله چون در زمان رضایت هنوز آثار صدمات آشکار نبوده است و رضایت یاد شده مبتنی بر تصور سلامت و عدم صدمه بوده است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله شما میتونین به لحاظ عدم داشتن گواهینامه . ایشون رو تحت تعقیب عمومی جرم قراربدین و جبران خسارت وضررو زیان ناشی ازجرم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به موضوعات طرح دعوا نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت بعد از رضایت مسموع نیست.
شما هر آینه بایستی هر متنی که امضاء می‌نمائید مطالعه نمائید و اگر متوجه نشدید از امضاء کردن خودداری نمائید.