مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من 20 سال سن دارم تصادف میکنم متاسفانه بعد از چند روز متوجه میشم پدر رضایت داده ایا من دوباره میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اگر در زمان رضایت، بالاتر از 18 سال سن داشته اید، رضایت پدر در حق شما نافذ نبوده و می توانید راسا در این خصوص اقدام فرمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پدر شما سمتی در پرونده جهت رضایت نداشته اند‌میتوانید شکایت وپیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیده اید پدرتان نمی تواند رضایت بدهد و شما می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله رضایت پدرتان از جانب شما مگر در صورت داشتن وکالت در این خصوص بلا مورد بوده و اثری ندارد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
رضایت پدر شما قانونی نبوده چون شما به سن رشد رسیده اید.