مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام علیکم. با تشکر از پاسخگویی استاد محترم جناب سید علیرضا سید آقایی که در مورد ساخت اتاقک چوبی در مجاور درب پشت بام فرمودند رضايت همه مالکان لازم است. ! سوال بنده این است که در قانون تملک آپارتمان ها آمده است. مصوبات مجتمع مسکونی با رای اکثریت قابل اجرا است چطور در این مورد ميفرماييد رای همه لازم است لطفا بزرگواری بفرمائید توضیح دهید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مجمع عمومی نمی توانددرخصوص مالکیت اشخاص تصمیم بگیرند مگردرموارد استثنا ومصرح درقانون(مثل ماده13قانون).حدوداختیارات مجمع عمومی راماده11 آیینامه اجراییی قانون تملک آپارتمانها مشخص کرده وتصمیمات آنها باید درخصوص اداره ساختمان باشد نه تصرف قسمتهای مشترک.قسمتهای مشترک راهمه مالکین,مالکیت مشاعی دارند وبدون اجازه همه مالکین نمی توان نسبت به آن تصرف اختصاصی نمودلذا بیان همکارمحترم کاملا قانونیه.