مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام

باسلام ما دو یک خانه دوطبقه زندگی میکنیم ما طبقه دوم هستیم دوساله که به همسایه پایین میگیم پشت بوم خرابه و باید ایزوگام بشه اما زیر بار نمی ره درحالی که همه جای خونه مشاع هست ایشون پشت بوم لوله های بخاریشون هم نصب. من امسال کلی خونه ام هزینه کردم و دوباره تعمیرات انجام دادم حتی کچ جدید کردم حالا با بارندگی تمام خونه آم آب داده همه کچ هام داغون شده تکلیف من چیه آیا ایشون میتونن زیر باز ایزوگام نرن? آیا من میتونم خسارت خرابیهامو از ایشون بگیرم? من اهل زاهدان هستم اگر حق بامنه به کجا باید شکایت کنم? ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه مدیریت ساختمان را دارید باید اظهارنامه رسمی ارسال داشته و از ایشان پرداخت هزینه را مطالبه کنید و پس از امتناع از ارائه امتیازات آن واحد جلوگیری و پس از آن از طریق اجرائیات ثبت اجرائیه ارسال دارید.

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

اول اظهارنامه ارسال كنيد بعد عليه ايشان دادخواست الزام صادر كنيد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه دهید و بعد شکایت کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اظهارنامه ارسال کنید و درصورت عدم پاسخ‌گویی از طریق صدور اجراییه ثبتی اقدام کنید