مشاوره حقوقی رایگان - ترک خدمت سربازی به دلیل اعتیاد به مواد مخدر

با سلام
پسرم در سال 94 به سربازی اعزام شد و پس از شش ماه به دلیل بیماری اعتیاد خدمت را ترک نمود و هم اکنون تحت درمان قرار دارد چه راهی برای ادامه خدمت و یا معافیت وی وجود دارد؟ آیا این ترک خدمت مجازات هایی را به دنبال دارد؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دولت تا چند ماه پیش از این اعلام می کرد که برنامه ای برای جریمه افراد غایب و فراری ندارد و سربازان فراری باید به خدمت برگردند......... ممکن است با توجه به اوضاع بد اقتصادی همه دولت های دنیا مجدداً طرح جریمه یا خرید سربازی تصویب شود.......... مشمولان فراری که بیش از 60 روز غیبت داشته باشند به حبس از 2 تا 6ماه محکوم خواهند شد........ شرایط بیماری اعتیاد فرزند شما ممکن است در تخفیف مجازات وی موثر باشد.