مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام بنده یه ماشین پراید مدل 86 خریدم، پلاک سوار ماشین به نام خریدار اصلی سال 86 هست دست به دست شده تا رسیده به ما، شماره صاحب اصلی ماشینو پیدا کردم گفتم بیاد برا تعویض پلاک، زمانی که زنگ زدم حتی نمی دونست چنین شماره ماشینی به نامشه، خلاصه شماره پلاک رو دادم قرار گذاشتیم برا تعویض پلاک، بگو حالا رفته شکایت انداخته رو پلاک، میگه یه مقدار پول بدم تا بیام تعویض کنم میگم تو میدونستی ماشینی به نامته، حالا من با ماشین هیچ نمیتونم بکنم، نه خلافی بدم نه تعویض پلاک، تکلیف من چیه باید باج به این آقا بدم، قولنامه بنگاهی و مدارک کامل ماشینم دارم، لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام عدم آگاهی از قوانین بیشتر اوقات موجب ایجاد خسارت است. شما باید بعد از خرید ماشین اقدام به تعویض پلاک و تنظیم سند می کردید. خرید خودرو قولنامه ای بعد از این همه سال خود یک ریسک بزرگ بوده چون ممکن بود قولنامه جعلی باشد........ به هر حال با مدارک خرید خود به دادگاه مراجعه نمایید اما بدانید که ایشان با شما رابطه قراردادی ندارند و تکلیفی برای تنظیم سند به نام شما ندارند.