مشاوره حقوقی رایگان - صاحب پلاک بی انصاف

باسلام و درود
بنده حدود 3 سال پیش ماشینی رو از یک نفر به صورت قولنامه ای خریدم که نه پلاک به نامش بود نه سند ، این شخص هم به صورت قولنامه ای از یک سعید نامی خریده بود بعد از گذشت چند هفته صاحب پلاک به من تماس گرفت و طلب پول کرد گفت اگر این مبلغ رو ندی تعویض پلاک نمیکنم و حتی پلاک رو میخوابونم. ما برای تعویض پلاک رفتیم ایشون پولشو که گرفت دبه کرد و رفت حالا بعد از سه سال که دنبالش بودم پیداش شده باز طلب پول میکنه و پلاک رو توقیف ، اجبار به تعویض پلاک کرده. بهش میگم من این مبلغ رو بعد از رفع توقیفی میدم میگه نه !! من میام محضر بهت وکالت تام سند و پلاک میدم و پولمو میگیرم خودت بری میتونی توقیفی رو آزاد کنی.
میخواستم بدونم راست میگه ؟! خیلی برام مهمه که من بعد از وکالت تام قادرم رفع توقیفی بگیرم و شر این پلاک رو بکنم ؟! اون کسی که من باهاش قولنامه نوشتمم الان در دسترس نیست و اینکه اگر نیومد وکالت بده چجوری اقدام کنم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.بله میتوانید ولی حتما رسید بگیرید که ادعای مالی ندارد و مبلغ را دریافت کرده.آنهم محضری باشد بهتر است.