مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام
زوج هستم و حکم اعسار مهریه برام اومده که باید مقداری سکه پیش قسط بدم ولی واقعا توانایی پرداخت پیش قسطو ندارم از طرفی هم با منشی دفتر صحبت کردم گفت راهی نیست و باید پرداخت بشه آیا برم زندان براشون ثابت میشه که ندارم و کمش میکنن ؟

پاسخ ها :

ناتوانی در پرداخت پیش قسط مهریه تعدیل مهریه کاهش پیش قسط مهریه پیش قسط مهریه اعسار مهریه مهریه قوانین مهریه