مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام همسر من برای بار چندم ترک منزل کرده دفعه قبل پیش از اینکه حکم ناشزه بیاد برگشت، این بار مهریه ش را اجرا گذاشته. تمام طلاهای عقد و عروسیمان را پدرم خریدند و اکنون دادخواست استرداد داده اند. در صورتیکه همسرم جلوی یک شاهد اقرار کردند که طلاها را موجود دارند، الان مدعی شدند که طلاها فروخته شده، آیا با وجود شاهد طلاها قابل استرداد است؟

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

طلاها هبه محسوب میشوند و اگر ادعای فروش کرده باشند قابل استرداد نیست

پرسشگر :

دزدیه آشکار، طلا میبره، جهیزیه شو میبره، مهریه میگیره، نفقه میگیره ... تکلیف اون بدبختی که زن عصبی ناسازگار گیرش میاد چیه

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر طلاها را فروخته باشد نمی توان انها را مسترد نمود.