مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از ناموس

سلام
بنده برای استرداد امانت خاله ام به همراه خاله ام به محل کار فردی رفتم. از ماشین پیاده شدم و طلب امانت کردم ولی آن فرد گفت فقط به خاله بنده امانت را میدهد. خاله ی من که از آن طرف وحشت داشت به من گفت به هیچ وجه اجازه نده نزدیک ماشین شود( خاله بنده بیماری سرع دارد و استرس و هیجان باعث تشنجش میشود) آن فرد سعی داشت به ماشین خاله بنده نزدیک شود و من چندبار خواستم جلویش را بگیرم ولی او دست به یقه با من شد و فحش داد منم وی را بر زمین زدم و با زانو به صورتش کوبیدم دماغش شکست. ولی در شکایتی او از من کرده ضربه حارصه و شکستگی دندان هم در نامه پزشک قانونی امده در حالی من ضربه به طرف دهان یا دندان او نزدم و حتی شکستگی بینی در حدی کمی بود که بدون عمل دماغش بهبود یافت ... رای دادگاه برای بنده دیه کامل بینی و یک چهلم دیه بابت دندان و مواردی جزیی دیگر امده که سرجمع 47 میلیون تومان است
دو سوال برای بنده مطرح است:
ایا چون اون قصد نزدیک شدن به ناموس بنده داشته حق دفاع داشتم؟
ثانیا میتوانم به نظریه پزشک قانونی مشخصا اعتراض کنم و اعتراض به نظریه پزشک قانونی عمدتا کارساز هست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.عمل شما واجدهیچ یک ازشرایط دفاع مشروع نمی باشد.شماحق اعتراض به نظریه مذکور رادارید ودرخواست کمیسون پزشکی قانونی رابنمایید.