مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

باسلام. من چند وقت پیش برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم که به خاطر جای خودزنی منو ارجاع دادن به کمیسیون پزشکی و با نظر مثبت اونها موفق به گرفتن گواهینامه شدم. حالا سوال من اینجاست که اگه بخوام استخدام دولتی بشم موقع انجام معاینات پزشکی اطلاعات خودزنی من برای اونها قابل مشاهده هستش یا بدون هیچ دانسته ی قبلی من رو دوباره معاینه میکنن و هیچ ارتباطی با هم ندارن؟ با تشکر از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ادارات یا شرکت های خصوصی معمولاً معاینات قبل از استخدام را به صورت مستقل انجام می دهند