مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی بدوی

با سلام، بنده را به دلیل کوررنگی رد استخدام در سپاه نمودند در صورتی که پزشکی که به بنده معرفی کردند در برگه ی کمیسیون پزشکی بنده مکتوب نموده که شخص دارای کوررنگی کامل نیست فقط در رنگ سبز و قرمز دارای اختلال است اما کوررنگی کامل نیست بنده چطور میتونم پیگیر این قضیه باشم خدا شاهده خیلی خیلی خرج کردم بابت استخدامی!؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر مقررات استخدامی سپاه استخدام کوررنگ غیر کامل را منع نکرده باشد، از تصمیم اداره استخدام به دیوان عدالت اداری شکایت فرمایید.