مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

سلام من خودرویی با مبایعه نامه خریدم
اسناد و همه دست بنده هستش و بیمه و ...
ماشین 6 ماه پیش توقیف شد و من با اعتراض ثالث و رای تجدید نظر دادگاه ماشین فوق رو در شورا رفع توقیف کردم الان من با این اسناد میتوانم از پارکینگ ترخیص کنم
صاحب سند نیست

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فکر میکنم اگه یه نامه از اجرای احکام ببرید بهتون تحویل میدن چون شما در زمان توقیف، متصرف ماشین بودید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با رای صادره به ترخیص خودرو مراجعه نمایید اما احتمال ترخیص بسیار کم است....... اگر ممکن نشد باید از طریق دادگاه اقدام به تنظیم سند خودرو بنمایید......... در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید