مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت بدون مدارک

با سلام و عرض ادب،
بنده می‌خوام یه موتور سیکلت بخرم که هیچ کدوم از مدارکش رو نداره ولی فروشنده ادعا می‌کنه که با استفاده از شماره پلاک خلافی موتور رو گرفته و هیچگونه جریمه یا سو سابقه ای نداره و میتوان با مراجعه به مرکز تعویض پلاک مالک اصلی رو پیدا کرد و از طریق او درخواست صدور مدارک المثنی رو داد، آیا همچین کاری ممکنه؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فکر میکنم اولین نفری هستید که قبل از اقدام به عملی مشاوره کردید......... وسایل نقلیه ای که مدارک ندارند مشکلات زیادی دارند پول خود را دور نریزید یا اگر مایل به خرید هستید تبعات آن که توقیف و خوابیدن موتور در پارکینگ هست را در نظر بگیرید