مشاوره حقوقی رایگان - مدت درمان دیه

سلام من با ماشین تصادف کردم ران پای چپم شکست یک پلاتین گذاشتن دکتر 6 ماه طول درمان داد فردا باید برم دادگاه چه مدت دیگه دیه بهم تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه محل عبور شما از بزرگراه و جاهای ممنوعه که عابر پیاده حق عبور ندارن نباشه اتوماتیک دادگاه رسیدگی و رای صادر میکنه. در ضمن غیر از شما یا وکیل دادگستری، دادگاه شخص دیگه ایی را به جلسه راه نمیده.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بعد از صدور رای نهایی دادگاه، دیه تعلق خواهد گرفت که در زمانها و شهرهای مختلف مدت زمان های مختلفی دارد.