مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم نهایی

سلام
تصمیم نهایی صادر شده بامتن؛
صرف نظر از گذشت شاکی به شرح منعکس در پرونده لیکن به لحاظ فقد هرگونه دلیل اثباتی مفید علم و یقین جهت احراز وقوع جرم بزه
به استناد مواد265،بند الف ماده 340،341 قانون ایین دادرسی کیفری و ماده 120قانون مجازات اسلامی قرار منع تعقیب نامبردگان را صادر و اعلام میکنم
پرونده درخصوص اتهامی در حیطه روابط نامشروع دون زنا بوده است
خواستم بدونم رضایت طرف باعث بسته شدن پرونده شده
یا نداشتن مدرک
تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک ارایه میداد بنابرایتنداشتن مدرک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نداشتن مدرک .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دلایل و مدارک شما کافی برای اثبات اتهام نبوده و پرونده منع تعقیب خورده.