مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه افت قیمت خودرو

سلام وقت بخیر من حدود 3 هفته پیش یک سمند 97 از نمایشگاه به اسم بی رنگ خریدم چون روز بارانی بود و ماشین رو تا الان کارواش نبردم، الان که ماشین رو تمیز کردم دیدم روی کاپوت و سقف و بالای درب شاگرد و ستون عقب راست ماشین یک لکه هایی سیاه مانند مثه سوختگی رنگ اسید پاشی و اینا رو ماشین که موقع فروش به من نگفته بودند،
ممنون میشم راهنمایی کنید میشه کاری کرد افت قیمت گرفت یا ماشین رو پس داد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رنگ داشته باشید شما می توانید ببرید کارشناسی اگر کارشناس تایید کرد رنگ داره تحت شرایطی اگر حق فسخ را از خود سلب و ساقط نکرده باشید می توانید معامله را فسخ کنید.
توجه داشته باشید اگر فقط لکه باشد و رنگ نباشد دادگاه ادعای فسخ معامله را نمی پذیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست شما تامین دلیل انجام دهید تا مشخص شود کارشناسی گردد سپس به واسطه آن می‌توانید اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد خیار عیب یا خیار تدلیس می‌توانید معامله را فسخ کنید مبنی بر اینکه کافه خیالات از شما اسقاط نشده باشد