مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو و مابه التفاوت هزینه تعمیر آن

با سلام چند وقت پیش یک ماشین کوبید به خودرو من و مبلغ کارشناسی شده خسارت 37 میلیون بوده که بیشتر از مبلغ تحت پوشش بیمه شخص مقصر می باشد ایشان از پرداخت مابه التفاوت با عنوان 3 الی 4 ماه آینده پرداخت میکنم شانه خالی میکنند. چند سوال:
1ـ خودرو من بی رنگ بوده و من برای کاهش افت قیمت میخوام قطعات فابریکی بگیرم که هزینش بیشتر از میزان کارشناسی بیمه هست. آیا مابه التفاوت این مبلغ رو میتونم از شخص مقصر شکایت کنم و بگیرم؟
2ـ سال ساخت خودرو من 94 هست ولی ماشین بسیار تمیز و بدون رنگ و آفتاب سوختگی می باشد میتوانم برای افت قیمت شکایت کنم بهم گفتن که قانون خاصی ندارد و کارشناس مربوطه در این زمینه نظر می دهد؟
3ـ تعمیرات خودرو را میتوانم شروع کنم یا طرح شکایت و درخواست تأمین دلیل بدهم ؟
با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه ضرر و زیان و افت قیمت خودرو را تنظیم کنید و درخواست کارشناسی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای مطالبه افت قیمت خودرو ،
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارات وارده و میزان افت قیمت خودرو شما مشخص گردد
و سپس باید دادخواست مطالبه افت قیمت خودرو را اقامه نمایید و باید به نظریه کارشناسی استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل کنید و بعد اقدام به تعمیر ماشین کنید و افت قیمت را کارشناس تعیین میکند