مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح دادخواست

باسلام و احترامد
بنده به رای اداره کار و رفاه اجتماعی به دیوان عدالت اداری در مدت زمان مجاز شکایت کرده بودم که بعد از گذشت 6 ماه از شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری دادنامه برای من ابلاغ شده و نوشته اند:
«با عنایت به اینکه شاکی در دادخواست تقدیمی به رای هیات تشخیص اعتراض نموده و در حالیکه وفق بند 2 ماده 10 قانون دیوان عدالت اداری باید به رای قطعی تشخیص یا رای صادره از هیات حل اختلاف اداره کار اعتراض می‌نمود لذا به لحاظ عدم رعایت بند 2 ماده 10 و 17 قانون دیوان عدالت اداری قرار رد شکایت صادر و اعلام می‌گردد رای صادره به استناد تبصره 2ماده 3 از قانون فوق الذکر قطعی است.»
با این شرایط و با توجه به اینکه از زمان ابلاغ رای قطعی هیأت تشخیص حدود 6 ماه گذشته و این اشتباه در ارسال شکایتم هم رخ داده بوده، ایا اگر مجدداً دادخواست را اصلاح رو ارسال کنم بررسی میشود یا میتوان اعتراض به این رای قطعی دیوان کرد یا کار دیگری میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض به رای دیوان نتیجه ای نخواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای نهایی شده و شکایت مجدد متصور نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قطعیت فقط می‌توان اعاده دادرسی نمود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه امکان طرح مجدد شکایت در این خصوص بین طرفین دعوی و موضوع واحد متصور نیست