مشاوره حقوقی رایگان - درج عدد اشتباه در دادخواست

با سلام
برای ارث که به یکی از وراث ندادن پلاک ثبتی در دادخواست اشتباه درج شده و اولین جلسه دادرسی تمام شده و دادگاه رای عدم رسیدگی صادر کرده چطور میشود اصلاح کرد در صورتی که آن ملک را برای مزایده گذاشته اند.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه پرونده است.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست رد شده باشد در این صورت باید مجدد دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رای صادر نشده است می‌بایست لایحه ارسال نمایند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نوشتن اشتباه پلاک ثبتی سبب صدور رای عدم رسیدگی نمیشود. رای را باید دید.

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام کاربر گرامی سوال خود را واضح تر مطرح فرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر دادخواست رد شده مجدد دادخواست دهید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

درود
میتوانید از شعبه بدوی درخواست اصلاح رای انجام دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دادخواست مورد پذیرش قرار نگرفته باید مجددا دادخواست دهید.
اگر دعوی هنوز در جریان است باید لایحه تنظیم شود.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

مجدد دادخواست داده، با توقف عملیات اجرایی نیز و تامین خواسته مانع مزایده شوید. حتما مشاوره با وکیل داشته باشید. بهتر از آن ایست که وکیل اختیار کنید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

موانع رد دادخواست را مرتفع نمایید و مجددا دادخواست‌دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعتراض نمایید ودر لایحه تجدیدنطرخواهی پلاک صحیح را قید کنید امکان پذیرش وجود دارد