مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو صفر

سلام.26دی ماه یک خودرو ایکس 55پرو از نمایندگی با 20کیلومتر کارکرد تحویل گرفتم و فقط برای بنزین بیرون رفتم و داخل پارکینگ بوده. هر سه روز هم داخل پارکینگ روشنش میکردم که 18بهمن متوجه نشتی آب رادیات و ضد یخ از زیر ماشین شدم. همون لحظه با امداد مدیران تماس گرفتم که گفتن چون نمایندگی ها بسته هست شنبه صبح بگید که با یدک کش به نمایندگی منتقل بشود.شنبه در نمایندگی توسط کارشناسان مدیران خودرو بررسی و علت ترک بلوک سیلندر عنوان شد.مدیران میگه ما موتور نو جایگزین میکنیم و خسارت افت قیمت خودرو به دلیل درج تعویض موتور در کارت ماشین رو میدهیم. اما بنده گفتم باید خودرو معیوب رو با خودرو نو جایگزین کنید.چون تبصره یک ماده نه آیین نامه اجرایی قانون حمایت میگه اگه نقصی باعث کاهش افت قیمت خودرو بشود یا باید خودرو نو جایگزین بشه یا رضایت کتبی مصرف کننده جلب بشود ممنون میشم راهنماییم کنید که حقم رو بگیرم. فقط میخوام خودرو نو به من بدهند نه خودرویی که موتورش تعویضی هست.

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

در این صورت برای اعمال تعهد قانونی باید به طرفیت مدیران خودرو دادخواست الزام به تحویل خودروی صفر بدهید البته خودروی فبلی هم صفر نبوده و باید مورد بررسی بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به طرفیت شرکت مربوطه، دادخواست به خواسته الزام به تحویل خودرو نو در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در شورای حل اختلاف بطرفیت نمایندگی شرکت مذکور طرح دادخواست تامین دلیل به استناد نظریه کارشناس دهید و دست به تعمیر خودرو نزنید بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید