مشاوره حقوقی رایگان - قوانين حقوقى ايام عده

سلام، 1- آيا در زمان 3 ماه عده، زوج حق رجوع به زوجه را دارد؟ يعنى محرم هم هستند؟ و آيا زوجه بايد زوج را تمكين عام و خاص نمايد؟ 2- آيا زوجه در زمان 3 ماه عده مى تواند همان 3 ماه را صيغه موقت خواستگارش يعنى همسر آينده اش باشد(تا 3 ماه به پايان برسد و بعد از 3 ماه عقد دائم انجام شود)؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر طلاق از طرف دادگاه باشد طلاق بائن است ومرد حق رجوع ندارد اما شما درزمان سه ماه نمیتونید با کسی ازدواج کنید چه موقت چه دائم واگر نزدیکی دراین مدت صورت گیرید مرد وزن بهم حرام ابدی میشوند