مشاوره حقوقی رایگان - مقصر کیست

سلام بنده در صف پمپ بنزین بودم نبش یک کوچه قبل از پمپ بنزین ماشین جلویی که حرکت کرد من شروع به حرکت کردم در همان لحظه یک ماشین به سرعت پیچید جلوی من داخل کوچه
چون من سرعتی نداشتم ترمز کردم و انتهای در عقب اون متشین با گوشه سپر سمت راننده من برخورد کرد و سپر من شکست. الان مقصر کیه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.