مشاوره حقوقی رایگان - صدور شناسنامه برای فرد بدون شناسنامه

سلام قربان عرض ادب و احترام
پدر ما 42 سال سن دارد و نزدیک به بیست سال هستش که شناسنامه ندارد
ثبت احوال میرسم میگن نامه از دیوان عالی بیار
برای گرفتن نامه باید چی کار کنیم؟
دست بوس هستم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ شناسنامه بایستی از طریق اداره ثبت احوال اقدام شود‌.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق ثبت احوال محل تولد موضوع را پیگیری فرمایید البته لازم است قبل از آن جهت مشاوره تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید