مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

درود من در ساختمان 7 واحده قدیمی طبقه دوم ساکن هستم این ساختمان در کل سه طبقه و اصلا پارکینگ سندی کسی نداره بدلیل داشتن حیاط طبق توافق ساکنین قبلی برای هر کدام از واحدها یک قسمت از حیاط به عنوان پارکینگ در نظر گرفته شده که پارکینگ در نظر گرفته شده برای واحد من سرویس بهداشتی قرار داره که فضای پارکینگ منو کوچیک کرده البته این سرویس تقریبا بلا استفاده میباشد من میخوام سرویس رو تخریب کنم و فضای پارکینگ من با دیگر واحدها یکسان بشه حتی درخواست داشتم که بیاید فضای پارکینگها رو دوره ای تغییر بدیم موافقت نمیکنند و تازه سه واحد با لحنی ادعا دارند که ما سی ساله اینجا ساکنیم و این چیدمان رو نمیتونیم تغییر بدیم من هم با توجه به دوری از درگیری میخوام سرویس بهداشتی رو تخریب کنم البته این موضوع رو هم بگم چندین جلسه در خصوص تخریب نوسازی ساختمان گذاشتیم که یک واحد بدون ارائه دلیل از همکاری با ساختن ساختمان ( که درحال حاضر شهرداری 6 طبقه مسکونی دو طبقه پارکینگ و حدود 30 متر هر واحد بزرگتر میشه رو میدهد) رو داره و بقیه ساکنین موافق این موضوع هستند. این موضوع هم در ساختمان ما بدون راه حل باقی مانده لطفا راهنمایی کنید با سپاس از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استفاده از قسمت‌های موج‌های ساختمان نیازمند رضایت تمام مالکین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است