مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط به عنوان پارکینگ

ساختمان ما 4 طبقه و 8 واحد و نوساز است. دو واحد پارکینگ مسقف ندارند و در حیاط پارک می‌کنند. آیا نصب سقف کاذب بر روی حیاط و باغچه برای ایجاد پارکینگ مسقف برای این دو واحد قانونی است؟
آیا رضایت ساکنین لازم است؟
در صورت غیر قانونی بودن، معترضان چگونه می توانند پیگیر حقوق خود باشند؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه سایر مالکین دو واحد که پارکینگ ندارد حق پارک خودرو در حیاط را ندارند و نصب سقف کاذب نیز قطعا نیاز به رضایت تمام مالکین است و در صورت پارک در حیاط هر یک از مالکین که رضایت ندارد می تواند فیلم و عکس بگیرد و با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کند و مانع از پارک خودرو شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون حیاط مشاعی است باید اذن سایر متصرفین مالکین اخذ گردد در غیر این صورت می توانند به عنوان تصرف عدوانی علیه شما شکایت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به رضایت سایرین دارد. از طریق دادگاه رفع تصرف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نصب سقف کاذب نیاز به رضایت تمام مالکین است و بدون آن امکان ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تصرف در مشاعات باید بارضایت سایر مالکین باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید رضایت سایر مالکین جلب شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است