مشاوره حقوقی رایگان - قیم شدن

سلام وقتتون بخیر
پدربزرگ من به علت آلزایمر و مشلات جسمی نیاز به قیم دارن اما بچه هاشون اصلا به هم اعتماد ندارن اخیرا یکی از عموهام خیلی سعی کرده قیم پدربزرگ بشه ولی نتونسته از طرفی پدرم بیماری اعصاب و روان دارن و دیروز عموم از پدرم امضا در این رابطه گرفته اما متن چیزی که امضا کردن دقیقا مشخص نیست و عمو اخیرا پدر بزرگ رو برای همین منظور به پزشک قانونی هم بردن. ضمنا امضایی که پدرم دادن توی محضر نبوده!
میخواستم بدونم عمو با فقط همین امضا میتونن قیم پدربزرگ بشن یا نیاز به امضای بقیه ی فرزندان پدربزرگ هم هست؟
و اینکه چطور میشه جلوشون رو بگیریم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

امضای گرفته شده از پدر شما احتمالا ارتباطی به قیمومیت نداره و ممکنه استفاده های دیگری از آن بشود هر چه سریعتر تکلیف این برگه را روشن نمایید. تعیین قیم توسط دادستان صورت می گیرد.