مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محدوده بافت روستایی

با سلام و وقت بخیر
سال 92 با نامه بنیاد مسکن که این ملک داخل بافت است پروانه ساختمانی گرفته و ساختمان ساخته شده است و من ساخته خریدم. اکنون یک استخر در محوطه ملک روباز ساختم دهیاری امده اخطار داده و اکنون رفتم دفتر فنی دهیاری گفت نقشه یو تی ام بگیر روی نقشه می گویند ملک شما خارج از بافت هست و باید مجدد از بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی استعلام کنیم و پرونده شماره را بفرستیم کمیسیون تا پایان کاربگیرید .
س 1- آیا می شود قبلاً ملک داخل بافت باشد و اکنون از بافت خارج شده باشد؟
س2- می گویند ملک شما عقب نشینی دارد آیا اگر برای طرح هادی عقب نشینی نکنم دهیاری می تواند حکم تخریب بگیرد؟
س3- آیا می توانم عقب نشینی را منوط به عقب نشینی همسایه مجاور کنم چون اگه من ملک مجاور عقب نشینی نکند راه ملک من کم می شود و رفت و آمد مشکل پیدا می کنم؟
و سوال آخر اینکه اگه اصلا پیگیری نکنم مشکلی پیش می آید؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به نظریه کارشناس در این خصوص دارد ابتدا باید آن را بررسی کرد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به تعدد سوالات شما و اینکه مبحث غیرمنقول تخصصی است بهتر است جهت راهنمایی تماس بگیرید