مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری بعد از پایان قرارداد

سلام، وقت بخیر
بنده به مدت 4 سال در شرکتی کار میکردم که قرادادها معمولا به صورت یک ماهه یا دو سه ماهه بسته میشد، حال که قرارداد فروردین من به پایان رسیده تعدیل شده ام و مدیریت شرکت هم حاضر به دادن قرارداد و نامه عدم نیاز نیست، آیا به من بیمه ی بیکاری تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل شکایت کنید برای بیمه بیکاری فقط یک ماه فرصت دارید