مشاوره حقوقی رایگان - ابطال عقد

سلام
میخاستم ببینم ایا زن میتواند بخاطر مهریه معلق عقد را طبق ماده 1068 قانون مدنی (تعلیق در عقد نکاح موجب ابطال آن است) عقد را باطل نمود. و دوباره با دفترچه ازدواج دادخواست الزام به تنظیم سند زد؟ و سپس دوباره عقد نمود؟
با تشکر از شما مشاور عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
تعلیق در مهریه تعلیق در عقد نکاح نیست
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تعلیق ماده 1068 می‌فرمایید در مبحث ایجاب و قبول در خود نکاست نه در مبحث مهریه که امور مالی است حتی در فردی که قید نشده باشد نیز در عقد دائم تاثیری ندارد مگر عقد موقت باشد که باطل و مبطل است