مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

با سلام خدمت عزیزان.
بنده حواله کانون قرض الحسنه از شرکتی داشتم که 15 سال پیش گواهی عدم پرداخت صادر گردید. در سال 1398 دادخواستی علیه یکی از امضا کنندگان در شورای حل اختلاف طرح کردم که خوانده پذیرفت که ظرف مدت 4 ماه به نرخ روز بدهی را بپردازد. حکم قطعی، اجراييه صادر و ماشین خوانده توقیف گردید. خوانده درخواست ابطال گزارش اصلاحی را مطرح نموده است، مبنی بر اینکه بنده صورتجلسه شورا را امضا کرده ام و امضا بنده یعنی اعلام حضور در جلسه. قاضی قبل از جلسه رسیدگی جلوی اجرای حکم را گرفته و ماشین را با کفالت خود طرف و جواز کسب خود خوانده آزاد نموده است. آیا قاضی تخلفی انجام داده است؟ و در صورت ابطال می توان از قاضی شکایت کرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سوالتون مبهمه. خوب گزارش اصلاحی با حضور و درخواست طرفین در جلسه تنظیم میشه دیگه مشکلش چیه؟
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer