مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به علت عدم پرداخت بیمه

سلام. بنده مدت 4 ماه و 12 روز در فروشگاهی کار کردم و کارفرما در ابتدا وعده ی پرداخت دو سه ماهه بیمه داد. اما الان بیش از چهار ماه است از بیمه خبری نیست. من به خاطر این موضوع یک روز قبل از ترک کار با کارفرما تماس گرفتم و گفتم از فردا سر کار نمی آیم. مخصوصا اینکه در این روز ها بخاطر کرونا کار در فروشگاه بسیار خطرناک است. بعد از آن هم چند بار برای تسویه حساب تماس گرفتم که هر دفعه به چند روز بعد وعده دادند و گفتند تماس میگیرم که باز هم خبری نشد. اکنون آیا من میتوان برای دریافت معوقه حقوق و سایر مزایای پایان کار به اداره کار شکایت کنم؟ و اینها به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید به اداره کار مراجعه و از کارفرما شکایت کنید