مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام خسته نباشید بنده با یک خانم تو مجازی اشنا شده و بعد خانم با اوردن عکس نفر دیگر و اینکه گفتن بنده خودرو یک شخص دیگر معرفی کرده بودم و باعث مزاحمت ایشون شده و گفتن که با فیلم و عکس تهدیدش کردم و با اینحال با رضایت شاکی و گرفتن تعهد بنده ازاد شدم خاستم بدونم قراری که راجب پرونده من خورده چیست و ایا سابقه برام محسوب میشه؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.قرار موقوفی تعقیب است و سابقه هم محسوب نمیشود.

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام لازم است به شعبه مراجعه نموده و نتیجه تصمیم قضائی در پرونده برای خود را اخذ نمائید