مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام
دیروز قرار بود یه ماشین از بنگاه بخرم بنگاه دار زود ورداشت کارت ملی مو گرفت یه قرارداد تنظیم کرد چون سندو من ندیده بودم امضا نکردم امروز منصرف از خرید ماشین شدم بنگاه دار ازم ضرر مالی میخواست منم چون چیزی رو نخونده بودم امضا نکرده بودم قبول نکردم دعوام شد قراردادی که امضا نکرده بودم پاره کردم دست به یغه شدیم دوتا سیلی بهم زد زنگ زدم 110 مامور اومد حلش کنیم طرف فوش داد و شلوغش کرد شکایت کردم آیا شکایت من به نفع من هست یا نه ؟ ایا پاره کردن قرارداد امضا نشده خلاف محسوب میشه یا نه؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال رسیدگی دادگاه کیفری در باب توهین و فحاشی و ضرب و جرح خواهد بود نه موضوع معامله چنانچه ایشان به پاره نمودن قولنامه اشاره نمایند میبایست شکایت جداگانه مطرح نماید از طرفی برگ مذکور که فاقد اوصاف معامله بوده ( چون فاقد امضاء بوده ) در جریان نزاع پاره شده و عمدا پاره نگردیده و قصدی بر آن نبوده است . موفق باشید