مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه زندانی

سلام
خدمت وکلای محترم
سوال داشتم بنده به جرم پرداخت نکردن مهریه پیش قسط زندانی شدم و یکی از آشنایان سند گذاشت و آمدم زندان باز و بعد از دوماه دیگر نرفتم وکیل خانم رفته و وثیقه را ضبط کند و مهلت 20 روزه دادن و من نرفتم چون آشنایان الان کربلا هست میخواستم بدونم امروز که مهلت 20 روزه تمام شده وکیل خانم من چه حکمی گرفته از بازپرس و چه موقع بروم خودم را تحویل بدهم که برای سند اتفاقی نیفتد البته تا چند روز دیگه نهایت 15 روز دیگر مبلغ پیش قسط را آماده میکنم و نمیخوام بروم زندان چون دیگر تا بیام پول تهیه کنم 2 ماه میشود ولی آزاد باشم نهایت 15 روزه جور کردم اگر تا 15 روز دیگر جورکنم حتی اگر سند را بگذارند مزایده میشه که سند را آزاد کنم و نرود مزایده و بگم این پول یا دیگر کار از کار گذشته لذا من را راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام ووقت بخیر‌.اگرشخصی که وثیقه گذاشته است مدرکی ارائه کندکه درسفرکربلابوده،وثیقه ضبط نمی شود‌واگردستورضبط هم صادرشده باشد بنابه دلیل فوق،اعتراض می کند.بااین وصف وبه شرطی که شمادراین مدتی که ذکرکرده اید پیش قسط واقساط معوقه رابپردازید مشکلی برای وثیقه به وجودنمی آید.موفق باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است خود را به زندان معرفی نمایید تا وثیقه ظبط نشود، زیرا هیچ تاثیری در حبس شما ندارد و هر جا یافت شدید به زندان بر خواهید گشت الیته زندان بسته نه باز