مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان توقیف وثیقه مجرم

سلام .برای پرونده ای حکم نهایی 9سال مجازات صادر شده و بعد تجدید نظر به قسمت اجرا رفته . چون جرم آدم ربایی بوده خود قسمت اجرا پیگیر جلب متهم شده که متاسفانه متهم فراری ودر آدرس ثبت شده حضور نداشته. چه مدت طول میکشد تا در صورت جلب نکردن متهم وثیقه ای که بستگانش برای آزادی متهم گذاشته بودند توقیف شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اینکه نتیجه عدم جلب گزارش شد میتوانید درخواست توقیف وثیقه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید شعبه به وثیقه گذار ابلاغ ارسال می کند تا ظرف بیست روز متهم را معرفی کند اگر معرفی نکند وثیقه ضبط می شود